pátek 29. 9.
SLAST ⏆ ⏆ ⏆AU OPENING
19:00, Jazz bar, Malá scéna
dočasně mimo provoz

info

SLAST ⏆ ⏆ ⏆

Nová crew Akropolis Underground oprašuje lesk. Navazuje na otisk doby. Ale vypráví nový příběh.

BARIEL live

Jakub Baierl (Méta Monde, YOGA Kolektiv) se svým novým audiovizuálním projektem ztělesňuje svou lásku k analogovým synťákům a elektronické hudbě coby producent BARIEL. Melancholicky optimistický mileniál prožívající nárazy štěstí, bolesti, strachu, klidu i euforie. Emocemi řízená hudba tvořená synthezátory a drummashinami a texty, které občas impulzivně vznikají tady a teď, obohacené živou kytarou Zdeni (Good Times Only) a live vizuály od Rmn Gee (Méta Monde) spojující daný okamžik s reálným světem.

LAOKOON

Astrální améby z šarlatové planety. Dadaistické texty Mikuláše Hamerly, který láme mikrofon také v duu Sekvoye, se spojily s elektronickými beaty Jiřího Machů z Killiekrankie. Naživo tepou slova i rytmus jako kyselinou nasáklý déšť, co slévá futuristické okamžiky do kalužin zrcadlících současnost. Tvrdá elektronika bez kompromisů. Tělo versus technologie. Letos debutovali eponymní deskou, naživo se dopracovali k temnému, vyostřenému projevu s úderností zamířenou rovnou do galaktického středu metamorfující existence.

BAN JARNET

Ban Jarnet je suše technická přesmyčka skutečného jména. Podobně suchý přístup se odráží v jeho technickém mixingu na 4 kanálovém kontroleru s efekty. Ten s sebou Ban Jarnet vláčí místo 10 gramů vážícího flash disku. Rytmika převážně bez melodií, která se opírá o moderní UK klubový zvuk. Svou selekci často skládá pouze z krátkých výseků skladeb a snaží se propojit experimentální tvorbu s běžnou clubbing party.

LASER HAZER

Vizuální mágové, produkční smečka. Laser Hazer kolektiv je bookingová a eventová agentura, světelná laboratoř. Light design, který kopíruje identitu interpretů.

⏆ Dveře: 19:00 Start: 20:00 Vstup: free What's new: koktejl menu

Těší se na vás AU crew

⏆⏆⏆ slast ⏆ ⏆ ⏆


 
Doporučujeme