středa 12. 2.
DANIEL KVASNOVSKÝ /SK NIVO
18:00, Velký sál
dočasně mimo provoz

info
Mnoho sil stálo člověka vypořádat se s rozlehlostí, lákavostí a nebezpečím vzdušného prostoru. Odpoutat se od země znamená zpřetrhat pouta. Ovládnout svoji vlastní fascinaci výškou tak, aby nevedla k záhubě. Hledět do budoucnosti... Do jaké míry je to bezpečné? A má to vůbec být bezpečné? Která pouta zpřetrhat? Co všechno obětovat přeludu, vizi?

Mnoho sil stálo člověka vypořádat se s rozlehlostí, lákavostí a nebezpečím vzdušného prostoru. Odpoutat se od země znamená zpřetrhat pouta. Ovládnout svoji vlastní fascinaci výškou tak, aby nevedla k záhubě. Hledět do budoucnosti… Do jaké míry je to bezpečné? A má to vůbec být bezpečné? Která pouta zpřetrhat? Co všechno obětovat přeludu, vizi?

Daniel Kvašňovský v současné době studuje na profesionální cirkusové škole FLIC v italském Torinu.

Doporučený věk: +6 let Délka: 50 minut

Performer: Daniel Kvašňovský Supervize: Pierre Nadaud Coach: Stéphanie N’Duhirahe Dramaturgie: Karolina Ondrová Scénografie: Daniel Kvašňovský Lightdesign: Jan Tranta Hudba: Hana Foss Premiéra: 28. 3. 2019, Studio Marta

Představení vzniklo v rámci rezidenčního programu CIRQUEONu a jako absolventské představení Ateliéru klaunské scénické a filmové tvorby JAMU.


 
Doporučujeme