středa 19. 4.
KŘEST MARIE KIESLOWSKI & BAND + NIKOLA MUCHA A DALŠÍ HOSTÉ
19:30, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

Marie Kieslowski 19. 4. 2023 v Paláci Akropolis pokřtí album a knihu rozhovorů Je všechno dobrý? a odstartuje tak turné k debutové desce.

Support: Nikola Mucha sólo

Těšit se můžete na intimní písně v živém podání s kapelou a řadou hudebních hostů. Prozradit již můžeme producenta desky Aid Kida, Kláru Vytiskovou, Olgu Königovou (Ille) nebo Marii Puttnerovou (Jablkoň, Zvíře jménem Podzim). Křtít se bude netradiční hudební médium – kniha „Je všechno dobrý“, ve které si Marie povídala s Markétou Foukalovou, Klárou Vytiskovou, Bárou Ungerovou, Nikolou Muchou, Lenkou Dusilovou, Olgou Königovou, Bárou Ungerovou a Mariií Puttnerovou. Sedm žen, sedm hudebnic, sedm různých cest k propojení mateřství a tvorby, se v knize prolínají s odkazem na digitální album, písňové texty a osobně laděné fotografie Terezy Kunderové. Kniha bude na místě k prodeji.

Marii Kieslowski můžete znát z dua Kieslowski nebo kapely Zvíře jménem Podzim. 2. 12. 2022 vydala s producentem Aid Kidem sólovou desku Je všechno dobrý?, kterou si můžete poslechnout na všech hudebních digitálních platformách zdarma.


 
Doporučujeme