sobota 19. 3.
ZRUŠENO - RED /USA
18:30, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

RED ruší Prahu!

Je nám to velmi líto, ale náš (díky covidu) nejdéle prodávaný a nejpřekládanější koncert se nakonec neuskuteční. Američtí RED přesouvají své jarní turné na podzim, ale díky směrování tour se na Prahu bohužel nedostane. Doufejme tedy, že to klapne při dalším tour v roce 2023.

Peníze za vaše Obscure e-tickety budeme vracet automaticky na vaše účty, není třeba nás v této věci kontaktovat. Pro ostatní předprodeje se prosím s refundacemi obraťte přímo na ně, budou informováni.

Děkujeme vám za pochopení a trpělivost.

Obscure team

Američany Red dost možná znát nebudete. V Americe je ale znají více než dobře, neb tam se jejich desky pravidelně dostávají do žebříčků Billboard a první dvě mají dokonce nominaci na Grammy. Aktuálně je tahle s elektronikou směle koketující rocková alternativa na turné s In Flames, ale protože se v jejich tvorbě dá vystopovat i nu-metal či grunge, není překvapivé, že pódium sdíleli např. s P.O.D., Breaking Benjamin, Skillet, Papa Roach nebo Seether, jejichž fanoušky by muzika Red měla oslovovat. Sedmá deska je ve výrobě a na třikrát odloženém turné z ní v Paláci Akropolis bez nejmenších pochyb i něco uslyšíme.


 
Doporučujeme