neděle 29. 1.
PŘELOŽENO - KARNIVOOL /AUS + host ► THE OCEAN COLLECTIVE /D
18:00, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

PŘELOŽENO Z 19.9.2021 + 23.5.2022

Mlha nad jménem supportu jarního evropského tour Karnivool se rozplynula. Postmetaloví The Ocean Collective jsou potvrzeni jako special guests, včetně pražské zastávky v Palác Akropolis!

Rockoví intelektuálové Karnivool hlásí nové album a po šesti letech se vrátí do Prahy Vzhledem k jejich třem úspěšným koncertům nejsou protinožci Karnivool českému publiku neznámí. Poprvé se v Praze představili před Stone Sour, ale ani ne za rok se vraceli zpět jako headliner. A do roka se situace opakovala. Australská pětice ve své tvorbě popírá konvence, nenechává se svazovat a tne do živého. Emotivností své hudby rozhodně. Dnes už tvrdě-rocková formace z Perthu svou hudbou již od r. 2005, co vyšel debut „Themata“, reprezentuje takovou malou revoluci. Naplánovanou, leč neřiditelnou. Silnou rytmiku a chytlavou nevtíravou melodičnost doprovází osobitý, frenetický zpěv a zásadním tu vedle emocí je živelnost. Sázka na tyto karty Australanům přináší kýžené ovoce a u druhého alba „Sound Awake“ jim svět již padá k nohám. Nevelebí je pouze světová novinářská obec (Rolling Stone, Billboard Magazine, Kerrang! ad.) a nadšené ovace publika, šílenství okolo Karnivool doprovází i superlativy na jejich dynamizující a uhrančivé koncerty, kde prostě vypustíte duši a necháte kaluž potu, ale jejich hudba nachází i spoustu následovníků. Karnivool baví prozkoumávat a odhalovat. Ani u třetího alba „Asymmetry“ se nic nemění. Muzikantsky silně vyspělí Karnivool se na něm otevřeli a nechali nahlédnout hodně do svých niter, ale předtím často zatěžkané a tvrdší kompozice.

Další kapelou, která z pochopitelných důvodů překládá turné na příští rok jsou australští KARNIVOOL.

aktuální datum: 13. 05. 2022 / PRAHA / PALÁC AKROPOLIS

Vaše zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti pro nový termín koncertu.

Pokud chcete z jakéhokoliv důvodu požádat o vrácení peněz, učiňte tak prosím nejpozději do 30. 4. 2021. V případě našich e-ticketů pište na: filip (at) obscure.cz (u e-ticketů prosím nezapomeňte uvést číslo vaší objednávky). Pokud jste držiteli lístků ze sítě Ticketmaster či Goout, kontaktujte prosím přímo je.

Děkujeme vám za pochopení a nekonečnou trpělivost.


 
Doporučujeme