pátek 18. 9.
Status Praesents /CZ + Discoballs /CZ + premiéra filmu ze se. KRANKED ► REVOLVE
19:30, Velký sál
dočasně mimo provoz

info
Večer plný pohodové hudby, přátelské atmosféry, soutěží, videopremiéry a dalších překvapení

Represent friendly music night: Firma Represent clothing ve spolupráci s agenturou 4elements a Palác Akropolis uvádí večer plný pohodové hudby, přátelské atmosféry a dalších překvapení.

Live bands: Status Praesents, Discoballs. Djs: Dawidek, Lock-et

Pro milovníky MTB freeridu a DH je připravena premiera letošního filmu z kultovní série KRANKED s názvem REVOLVE, ale ještě před tím Vám zahrají dvě nadupané kapelky.

Vystoupí pražská SKA kapela DISCOBALLS s nezapomenutelnou zpěvačkou Berenikou a všem bikerům jistě známá machometalová formace STATUS PRAESENTS, včetně energického leadra Wojty.

Po hlavním hudebním a video programu všechny čeká příjemný bonus, v podobě bohaté tomboly o hodnotné ceny, která se bude vyhlašovat na Malé scéně Paláce Akropolis. V tombole najdete bike komponenty od Shaman racing a Prodigy, voucher na paintball od Two Towers, kuřácké potřeby od Growshopu, lahve oblíbeného drinku Jagermeister, oblečení Skateshop.cz a hlavně hromadu věcí na sebe, které věnoval hlavní partner večera, firma Represent clothing co. Velkým lákadlem pro výherce tomboly bude i parádní fotoaparát od renomované značky Canon!

Kdo má rád párty až do pozdních raních hodin, nemusí se bát, že nebude mít co poslouchat. K tanci i poslechu totiž zahrají Dj-ové Lock-et a Dawidek plus rezidentní Dj-ové ECLECTICA DJs Soulparlop /DE/ & Eclectica crew

Pít se bude hlavně Jägermeister, který ochutnáte hned u vstupu z rukou sympatických hostesek jako welcome drink. Nebo si ho můžete dát na všech Akropolis barech, spolu s Red Bullem.

http://www.discoballs.cz http://www.statuspraesents.cz


 
Doporučujeme